top of page

Vi är glada att kunna erbjuda en bred palett av tjänster som sträcker sig över många olika områden. Vårt uppdrag är att säkerställa att våra kunder uppnår de bästa möjliga operativa resultaten, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

Med hjälp av vårt anpassningsbara utbud av tjänster kan vi hjälpa våra kunder att stärka sin konkurrenskraft i en värld som ständigt förändras. Oavsett om det handlar om tekniska lösningar, strategisk rådgivning eller något annat, är vi här för att stötta och hjälpa våra kunder att nå sina mål.

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina behov. Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar. Vi lovar att alltid leverera den bästa service och kvalitet till våra kunder.

 • Inget jobb är för litet
  Våra medarbetare erbjuder engagerande och professionell service. Vi hjälper våra kunder att lösa sina problem och säkerställer att kunden är nöjd innan vi lämnar platsen. När du bokar en av våra tjänster blir du en del av vår familj och vi kommer aldrig göra dig besviken, ​Vi jobbar med kunder i Borås och kringliggande områden. Så hör av dig om du är i trakterna och behöver hjälp.
 • Hur kommer jag i kontakt med er?
  Du kan nå oss på många sätt. 1- Du kan skriva till oss här på chatten så svarar vi dig så snabbt som möjligt. 2- Du kan fylla i bokningsformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 3- Du når oss alltid på 033-784 65 64.
 • Hur mycket kostar dina tjänster?
  I de flesta fall kostar besöket 399 kr. Men om det är en komplicerad situation kan det ta lite mer än en timme och då tar vi 199:- per tillkommande halvtimme, våra medarbetare informerar dig innan nästa tidsperiod börjar och om du håller med så går vi vidare :)
 • Hur lång tid tar det innan jag får hjälp?
  Vanligtvis har vi en Fixare hos dig inom första dygnet. Om ett uppdrag har legat ute i mer än fem timmar börjar kundtjänsten manuellt att ringa runt till Fixare för att jaga fatt i någon som kan komma och hjälpa dig. Om vi inte har fått tag i en Fixare inom 24 timmar kontaktar vi dig för att uppdatera dig på läget så att du vet hur jakten går.
bottom of page